Praktisera hos oss

VILL DU PRAKTISERA HOS OSS? 

Du älskar digital kommunikation och har en känsla för vad som är bra innehåll. Är du dessutom en vass skribent med koll på sociala medier är det ett stort plus i kanten. Vi erbjuder praktikanter chansen att lära dig content marketing från grunden. Personlig lämplighet och rätt attityd är viktigast när vi väljer vem som får praktisera hos oss. Om du vill praktisera på Kapybara, skicka ett mail till malin@kapybaramedia.se

 

Vilka är vi? Vi är en contentbyrå som jobbar digitalt. Det betyder att vi främst jobbar hemifrån när vi inte är hos kunder men personalen i Malmö delar kontor med Mama Said Media på Media Evolution City. Kapybara har funnits i fem år och vi jobbar utifrån ledorden ödmjukhet, snabbhet och struktur. Vi är väldigt entreprenöriella och lösningsorienterade i vårt tänk. Frihet under ansvar beskriver hur vi jobbar.

Content marketing är paraplybegreppet för vad vi sysslar med. I praktiken betyder det att vi skapar innehåll till de flesta kanaler som företag använder sig av för att kommunicera. Blogginlägg, webbcopy och sociala medier är en stor del av det. Vi producerar också egna produkter. Militärquizet, Ölquizet, Kattquizet, Fotbollsquizet och Crimequizet finns redan på butikshyllor runt om i Sverige.

Headers, banners, annonser och bilder till sociala kanaler liksom produktfoto (stilleben, rena produktbilder och actionbilder) levererar vi också till våra kunder.

Vem är du? Förmodligen är du ödmjuk, disciplinerad och strukturerad. Om du är utbildad eller självlärd spelar ingen roll men vi uppskattar om du läst eller läser på högskola/universitet då vi jobbar mycket med teknik och generellt behöver man kunna ta till sig extrema mängder information om skiftande ämnen. Framförallt behöver du vara en person som får saker gjorda och som kan jobba strukturerat och är självgående. Viktigast av allt är däremot att du har rätt inställning, är engagerad och passar in i teamet.

Vad kommer du göra? Det du främst kommer att jobba med är att skapa innehåll till våra kunder. Bilder, banners och blogginlägg plus inlägg till sociala medier är prioriterat. Men vi anpassar dina uppgifter utifrån vad du tycker är roligt och är bra på plus vad du vill lära dig.

När och hur? Praktiken gäller på heltid i minst 2 månader. Förhoppningen är att praktikanttjänsten ska kunna leda till en anställning hos oss längre fram.

Intresserad? Skicka ett mejl med en kort presentation av vem du är, varför just du passar in hos oss, samt bifogat CV och gärna en text du skrivit och en bild du formgett till malin@kapybaramedia.se. Ha med ordet ”Praktikplats” i ämnesraden i mejlet. Observera att vi just nu inte söker personal utan den öppning som finns är som praktikant. Tack!